Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Skriftlig eksamen

Så fik jeg afleveret endnu en opgave i den efterhånden lange række af afleveringer. Jeg er forundret over min (og andres) evne til at udskyde sådan noget uendeligt meget, indtil mere eller mindre sidste øjeblik.

Denne opgave har været særlig hård, og ærlig talt hængt mig ud ad halsen. Det er ikke fordi opgaven ikke er spændende defineret. Det er faktisk helt åbent hvordan man vil lave opgaven, så jeg kan få lov til at vælge noget, der interesserer mig. Sagen er bare den, at jeg vil have opgaven hurtigt overstået, og derfor vælger at tage udgangspunkt i artikler og teori – noget, jeg efterhånden har gjort en del af.

Jeg savner at der findes mere differencierede eksamensformer og undervisningsformer. På HHX var der virkelig meget undervisning. Så kan det godt være at det var en gymnasial uddannelse, men det var virkelig meget mere engagerende end på uni (eller humaniora), hvor hvert eneste kursus består af undervisning tre timer en dag om ugen i 12 uger, ca. 1200 siders pensum og en skriftlig eksamen på 12-25 sider. Jeg synes virkelig det er nogle spændende fag, og jeg føler at jeg allerede har en enorm ballast, som jeg tager med mig, men jeg ville så gerne at det var muligt at prøve lidt anderledes former for undervisning, der involverer mere. Om ikke andet, så for at jeg føler at jeg kan være min kommende udnævnelse som Cand.it. bekendt!

Jeg er klar over at jeg kunne have valgt andre fag undervejs, og kunne have opsøgt virksomheder som genstand for mine afleveringer. Det ville dog ikke ændre på de lange opgaver, som jo for mit vedkommende som regel ikke er færdig 24 timer før afleveringsfristen. Jeg vil bare gerne have bedre – eller bare anden – mulighed for at give eksaminator grundlag for at give karakteren.

Anyway… det her er vist mere rant end konstruktive pointer. Min hjerne er trods alt ristet efter at have siddet med den rædselsfulde opgave indtil for lidt under en time siden. Nu har jeg en fridag i morgen, og så begynder min praktik – og dét er noget jeg ser frem til!

Sang: Radical Face – Welcome Home

Reboot

Okay det holdt ikke så godt med min tidligere tilgang til at administrere siden. Jeg vælger at tilskrive æren til min kæreste, som jeg har brugt enormt meget tid sammen med, siden jeg mødte hende.

Jeg tænker at bloggen her vil blive et bedre sted for mig, hvis jeg ikke lægger bånd på mig selv og forsøger at holde alt mit private ude af indlæggene (som en eller anden teknologinyhedsside). Derudover har jeg besluttet at et indlæg maks kommer til at indeholde en enkelt sang i slutningen, uden nødvendigvis at være kommenteret.

På mandag afleverer jeg semestrets sidste opgave (IT og Innovationsledelse) og tirsdag påbegynder jeg praktik frem til d. 11. marts. Jeg forventer at have tid til at skrive herinde, i og med at lektiemængden vil være væsentligt reduceret i forhold til normalt. Derudover forventer jeg at det vil give mig mulighed for at skrive om de designovervejelser (og procesrefleksion osv.), som eventuelt kan dukke op undervejs.

Forvent ikke nogen indlæg herinde inden mandag. Hvis der kommer indlæg, vil det være overspringshandlinger og intet andet!

Sang: Boston – Amanda