Reboot

Okay det holdt ikke så godt med min tidligere tilgang til at administrere siden. Jeg vælger at tilskrive æren til min kæreste, som jeg har brugt enormt meget tid sammen med, siden jeg mødte hende.

Jeg tænker at bloggen her vil blive et bedre sted for mig, hvis jeg ikke lægger bånd på mig selv og forsøger at holde alt mit private ude af indlæggene (som en eller anden teknologinyhedsside). Derudover har jeg besluttet at et indlæg maks kommer til at indeholde en enkelt sang i slutningen, uden nødvendigvis at være kommenteret.

På mandag afleverer jeg semestrets sidste opgave (IT og Innovationsledelse) og tirsdag påbegynder jeg praktik frem til d. 11. marts. Jeg forventer at have tid til at skrive herinde, i og med at lektiemængden vil være væsentligt reduceret i forhold til normalt. Derudover forventer jeg at det vil give mig mulighed for at skrive om de designovervejelser (og procesrefleksion osv.), som eventuelt kan dukke op undervejs.

Forvent ikke nogen indlæg herinde inden mandag. Hvis der kommer indlæg, vil det være overspringshandlinger og intet andet!

Sang: Boston – Amanda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>