7 dages tryout

I forbindelse med at patch 4.3 udkom til World of Warcraft, modtog jeg en invitation til at spille spillet gratis i syv dage (formentlig fordi jeg stoppede med at betale for spillet for flere måneder siden).

Det er tydeligt at Blizzard ønsker at styrke antallet af abonnenter, som har været faldende siden Cataclysm udkom. Jeg har benyttet mig af de syv dage, og jeg er fristet til at investere i at kunne få lov til atter at spille det og deltage i raids og hvad der ellers er.

En tanke, som har strejfet mig i den sammenhæng, er at de kun inviterer til en gratis uge. Jeg aktiverede mine syv dage søndag ved middagstid, hvilket (efter min erfaring) betyder at jeg ikke får lov til at spille mere end til middagstid den efterfølgende søndag. Kærestetid i weekenden betyder at jeg ikke har forfærdelig meget tid der, men jeg var absolut klar på at spille søndag aften, hvis jeg havde muligheden.

Anyways. Min tanke er at Blizzard burde udvide servicen til enten 8 eller 15 gratis dage. På den måde ville man have mulighed for at forbedre sit gear den første uge, og have en chance for at deltage i raids den efterfølgende (det er jo ikke fordi guildies er forberedt på at man dukker op). Desuden ville aktiveringsdagen ikke blive “delt op”, som det skete i mit tilfælde. De 1-8 ekstra dage tror jeg personligt ville betyde at flere ville begynde at betale igen; ikke alene fordi 4.3 er en god patch (for det synes jeg!), men fordi man har haft tid til at finde ind i en rytme.

Sang: Eurythmics – I Saved The World Today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>