Hej Spotify!

I går tilmeldte jeg mig Spotify Premium. Det er altså enormt rart at have mulighed for at høre musikken uden at skulle frygte at blive afbrudt af reklamer med kommercielle bands, der falder så langt væk fra ens egen musiksmag, at man får ondt i ørerne!

I min søgen efter sange faldt jeg over en musiksamling, der hedder Life Is Music 2011 Vol.2. Samlingen er sikker hollandsk eller sådan noget, men det er super fedt med en samling af musik, som ikke kun indeholder singler, men som tilstræber en bestemt atmosfære. Her finder man udover singler fra Hard-Fi (Good for Nothing) og Coldplay (Every Teardrop is a Waterfall) bl.a. Lorelai af Fleet Foxes (som jeg ELSKER!).

Som en konsekvens af at lytte til albummet er jeg faldet pladask for Death Cab for Cuties “You Are A Tourist”, som kan findes her: http://www.youtube.com/watch?hl=da&v=qkk5wViJo-I

Jeg byder Spotify velkommen, og ser frem til lange tider i det selskab… nu skal jeg så bare tage mig sammen til at smide penge efter AirFoil, så jeg kan have musikken kørende på anlægget hele tiden. Den løsning vender jeg med stor sandsynlighed tilbage til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>